Biologische Hoevewinkel

Sinds 1998 is er op Yggdrasil een biologische hoevewinkel organisch gegroeid. Onze productie ging gestaag omhoog, en op een gegeven moment hadden we meer dan wijzelf op konden.

Een bord voor de deur met de boodschap dat wij groenten verkochten was de eerste stap. Aanvankelijk kwamen de klanten in de tuin groenten kiezen en af en toe mee-oogstten.

Door de toename van het aantal klanten werd het steeds moeilijker om telkens weer de tuin in te gaan. Zo ontstond een winkeltje. Doordat het aantal klanten steeds groeide, hadden we na enkele jaren onvoldoende productie en zagen we ons genoodzaakt bij te kopen op de biologische vroegmarkt. Later brachten we ook zuivel mee en tenslotte kochten we ook droogwaren aan.

Uiteindelijk hadden we een heel goed draaiende biowinkel met een hele gamma aan basisproducten en ecologische onderhoudsproducten van het merk Sonett.

Omdat het allemaal wat te veel en te druk werd (voor mijn ouders), is onze winkel gesloten per 1 september 2010.

Twee jaar later, is één van onze kinderen, nl. Frank (ik :-)), in het project gestapt en als onderdeel van het project is de winkel terug geopend. Dezelfde visie blijft de basis vormen van waaruit gewerkt wordt. Ook het assortiment blijft hetzelfde evenals de openingsuren.

De winkel is terug geopend sinds 10 augustus 2012.

Openingsuren:

vrijdag: 14.00 u. – 19.30 u.

zaterdag: 10.00 u. – 13.00 u.