U bent bijna ingeschreven !!

 

Uw inschrijving is bijna voltooid!

U ontvangt binnen enkele minuten een email van mij om uw inschrijving te bevestigen. Dit is nodig omdat ik zeker wil zijn dat u mijn mails wilt ontvangen en niet bent ingeschreven door iemand anders.

In deze mail staat een blauwe link halverwege de mail, hierop moet u klikken om uw inschrijving te bevestigen.

 

Na bevestigen wordt u naar een aparte pagina gebracht waar ik u bedankt voor uw inschrijving! 🙂

 

Alvast bedankt voor uw inschrijving,

 

Frank Anrijs

Natuurlijke Moestuin

 

PS: Indien u na enkele uren de bevestigingsmail NIET hebt gekregen is deze ergens vastgelopen in een slecht afgestelde SPAM-filter. Stuur gewoon even een mailtje naar natuurlijk@natuurlijkemoestuin.be en ik los het probleem zo snel mogelijk op.