Uw inschrijving is gelukt!

Uw inschrijving is gelukt!

Uw inschrijving is gelukt!

Hallo!

Uw inschrijving is gelukt! Welkom bij mijn Natuurlijke Moestuin nieuwsbrief 😉

We gaan rustig starten, morgen krijgt u uw eerste artikel van mijn nieuwsbrief. Dit deel gaat over de ingesteldheid die u moet hebben wanneer u een Natuurlijke Moestuin wilt aanleggen en onderhouden in de komende jaren.

Het is iets wat mij persoonlijk toch enkele jaren tijd heeft gekost en volgens mij voor heel veel mensen een groot probleem is. Daarom ook dat ik hiermee open, omdat zonder de juiste invalshoek een Natuurlijke Moestuin onderhouden heel moeilijk wordt.

Dit is voor morgen, voorlopig is het feest want u bent het laatste nieuw lid van de Natuurlijke Moestuin nieuwsbrief!

Nogmaals bedankt en veel plezier op uw zoektocht naar de ideale moestuin voor u.

Vriendelijke groeten,

 

Frank Anrijs
Natuurlijke Moestuin