Workshop Composteren (Online cursus)

Wat?

Een online cursus over de theoretische kant van composteren. Dat er verschillende systemen zijn om te composteren en hoe deze werken, kunt u overal op internet vinden.

Maar wat u niet of moeilijk vindt is:

  • hoe de compostering in zijn werk gaat
  • wat de voordelen zijn van compost
  • welke (micro-)organismen welke functie hebben
  • hoe u vele problemen in uw tuin kunt oplossen door het gebruik van compost
  • welke verhouding van welke materialen u juist moet hebben
  • waarom u uw compost niet te snel mag gebruiken
  • wat compost juist doet in uw grond
  • ….

Dit en veel meer leert u in deze cursus.

Wanneer?

De online cursus start vanaf 30 september. U kunt zich vanaf nu al inschrijven en wordt op de wachtlijst geplaatst. Zondag 30 september om 10u ontvangt u het eerste gedeelte van de cursus via mail.

De daarop volgende 4 weken ontvangt u regelmatig een nieuw deel van de cursus in uw mailbox.

!! Alhoewel deze cursus reeds gestart is, kunt u zich nog altijd inschrijven! U ontvangt dan alle reeds verschenen delen in een sneltempo zodat u tegen het einde van cursus alles gekregen heeft.

Hoe?

U vult via de link onderaan deze pagina uw mailadres in en dan krijgt u – via mail – elk deel van de cursus op gestuurd.

Mochten er onduidelijkheden zijn, interviews die u niet kunt openen of foto’s die u niet kunt bekijken, dan kunt u eenvoudig contact opnemen en proberen we samen de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Wie?

Iedereen die graag tuiniert en wilt bijleren over het fascinerende composteringsproces. Het is een gratis cursus, dus u heeft niets te verliezen behalve een beetje vrije tijd.

U kan wel een heleboel winnen: kennis over het composteren, begrijpen waarom soms het composteren niet lukt en wat u daaraan kan doen.

Of misschien composteert u nu nog niet omdat het allemaal zo moeilijk lijkt. Na deze cursus zult u beseffen dat het echt eenvoudig is en een zeer belangrijke schakel is in uw tuin, zelfs al heeft u maar een kleine tuin.

Waarom?

Ik vind composteren een essentieel onderdeel van de Natuurlijke Moestuin en van vitaal belang om uw bodem te verbeteren en het bodemleven te ondersteunen.

Aangezien juiste en uitgebreide informatie ontbreekt op internet (geloof me, ik heb zelf veel en lang gezocht), heb ik deze cursus geschreven om het u gemakkelijker te maken alles te leren wat u wilt over composteren.

Prijs?

GRATIS. Composteren is veel te belangrijk voor de tuin om deze informatie te verstoppen.

Veel meer mensen zouden hun organisch afval zelf moeten composteren ipv het in de groene bak te kappen of naar het containerpark te voeren.

Geïnteresseerd?

Schrijf u dan nu in op de volgende pagina: Online cursus Composteren.

Nog vragen?

Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u niet helemaal zeker dat deze cursus voor u is?

Aarzel niet en stuur mij even een mailtje. Ik zal zo snel mogelijk antwoorden en we komen er dan samen wel uit 😉

Contact: Ik heb nog een vraagje