Workshop voedsel kweken

Wat?

2-daagse workshop voedsel kweken. Deze workshop is toegespitst op:
  • het aanleggen van permanente groentebedden
  • het gebruik van combinatieteelt
  • het aantrekken van natuurlijke vijanden
  • gebruik van mulch
  • teelttechnieken

Er is heel veel te vertellen over tuinieren op een natuurlijke manier, het zullen dus 2 intensieve dagen zijn.

Waar?

Yggdrasil, Vissenakenstraat 381, 3300 Tienen

Wanneer?

vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015, telkens vanaf 10u tot 17u

Hoe?

U ontvangt een groot gedeelte van de theoretische achtergrond van het weekend op voorhand via email. Het is de bedoeling dat u deze tekst al gelezen heeft voordat u naar de workshop komt.
Tijdens de eerste dag overlopen we dan snel de theoretische achtergronden van natuurlijk tuinieren op permanente bedden. Hierna gaan we over op de praktijk en gaat u snel beginnen met zelf bedden aan te leggen, zelf te planten en zaaien, …

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijk tuinieren maar nog niet echt goed weet hoe te beginnen. Ook als u zelf al volop gestart bent, maar toch nog twijfels heeft of niet zeker bent dat u juist bezig bent.

Waarom?

De jaarcursus voedsel kweken die nu gegeven worden, zit boemvol en er is al een wachtlijst voor 2015. Om iedereen toch de kans te geven zelf te starten met een natuurlijke moestuin, geven we een kortere workshop voedsel kweken die enkel over het opstarten van de moestuin gaat.

Inschrijving?

De cursus kost € 120. Hierin zijn ook het onthaal met koffie/thee en een hapje, het middagmaal (soep, boterhammen en rauwe groenten) en een tussendoortje gerekend.

Indien u zich wilt inschrijven, kunt u hieronder uw gegevens invullen, direct daarna krijgt u een mail met de betalingsgegevens. (U bent pas ingeschreven na de betaling!)


Gelieve ook uw telefoonnummer door te geven, dan kunnen we contact opnemen als er problemen of onduidelijkheden zijn met de inschrijving.

Indien u nog extra vragen heeft of iets niet duidelijk is, neem dan aub contact op: Ik heb een vraag!