Lezingen op Yggdrasil

Er is momenteel zeer veel vraag naar informatie over alle aspecten van permacultuur. Maar het aanbod, buiten wat u op internet kan vinden, is redelijk mager. Om hier een mouw aan te passen, starten we op Yggdrasil (Vissenakenstraat 381, 3300 Tienen) met een reeks lezingen over een verscheidenheid aan onderwerpen.

De bedoeling is om telkens een ander onderwerp aan bod te laten komen waardoor uw nieuwsgierigheid en interesse geprikkeld worden. Zo kunt u kennismaken met onderwerpen waar u anders niet gemakkelijk goede informatie over kan vinden!

Om de drempel om langs te komen laag te houden, is de toegang gratis. Wel mag u op het einde van de lezing een vrije bijdrage doen, naar eigen kunnen en willen :-).

De ontmoetingsruimte op Yggdrasil is niet zo enorm groot, het maximum aantal aanwezigen op de lezingen is vastgelegd op 35 personen. Gelieve via mail uw komst te bevestigen. Indien u bevestigd, probeer dan ook effectief te komen, want u neemt anders een plaats in van een andere geïnteresseerde persoon!

De planning is nog in opmaak, nog niet alle datums liggen definitief vast! Kom hier zeker binnen enkele weken nogmaals kijken zodat u zeker enkele lezingen kunt meepikken!

Zijn er onderwerpen waar u graag een lezing over zou bijwonen? Kent u mensen die heel graag en goed lezingen geven? Laat het mij zeker weten, dan kan ik kijken of dit ook kan doorgaan op Yggdrasil tijdens één van de vrije maanden in 2015 :-).

 

 

Februari: Kruiden en hun functie in de tuin (16/35)

Wanneer? vrijdag 20 februari om 20u

Wie? Lucréce Roegiers

Wat? Kruiden worden heel veel gebruikt, toepassingen worden echter meestal uitgelegd met in het achterhoofd de functies in de keuken of als medicijn. Maar kruiden hebben ook een heel belangrijke functie in de tuin.

Kruiden en groenten kunnen en moeten heel goed samenwerken in de natuurlijke moestuin, en helpen zo de tuinier op vele verschillende manieren.

Geïnteresseerd? Reserveer uw plaats via natuurlijk@natuurlijkmoestuin.be

Kostprijs? Gratis!