Workshop composteren

Wat?

Composteren in de praktijk. Juni is de compostmaand bij uitstek, tijd om uw handen vuil te maken!

U krijgt eerst een kort overzicht van de theorie als opfrissing. Daarna vliegen we erin en gaan we zelf composteren. U zult de verschillende manieren van composteren te zien krijgen en u zult zelf composthopen moeten opzetten, omkeren en compost uitzeven.

Waar?

Yggdrasil, Vissenakenstraat 381, 3300 Tienen

Wanneer?

Zaterdag 31 mei vanaf 10u tot 17u

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in composteren maar nog niet echt goed weet hoe te beginnen in de praktijk. Ook als u zelf al volop gestart bent, maar toch nog twijfels heeft of niet zeker bent dat u juist bezig bent.

Waarom?

Compost is het hart van de moestuin. Het doet zoveel goede dingen in de grond, voor het bodemleven en voor de planten. Omdat het toch niet evident is om zelf goede compost te maken, kunt u deze workshop volgen zodat u ook in uw eigen tuin volop kunt genieten van de voordelen van compost.

Inschrijving?

De cursus kost € 60, u bent pas ingeschreven wanneer ik uw betaling heb ontvangen. De plaatsen zijn beperkt, indien u deze workshop wilt volgen, wacht dan niet te lang!

In het bedrag is ontvangst met koffie/thee en een hapje alsook een lichte middagmaal (soep + boterhammen) inbegrepen.

Wilt u zich inschrijven? Gelieve dan uw naam, telefoonnummer en mailadres hieronder in te vullen, daarna krijgt u een mail met de betalingsgegevens.