Workshop KruidenSpiraal

Wat?

Recycleren kan op veel manieren. Wij opteren voor rechtstreeks hergebruik van materialen waarbij een meerwaarde gecreëerd wordt. Een kruidenspiraal is daarvan een voorbeeld. Puin, zand en stenen worden samengebracht tot een esthetische, ecologische en natuurlijke biotoop voor warmteminnende kruiden.

Ideaal om, eventueel op terras of balkon, een mooie voorraad aan kruiden bij de hand te hebben.

We beginnen met een korte uitleg en daarna bouwen we samen de kruidenspiraal op.

Nadien overlopen we welke kruiden op een kruidenspiraal kunnen geplant worden. We voegen de daad bij het woord en werken de kruidenspiraal af met een jonge aanplant.

Waar?

Lage Venne 11, 2235 Hulshout

Wanneer?

28 september 2013, vanaf 10u tot 16u

Voor Wie?

Indien u niet goed weet waar u uw kruidentuin het beste kunt plaatsen en op welke manier u ze moet planten. Een kruidenspiraal vormt het ideale biotoop voor een grote diversiteit aan kruiden.

Ook indien u al weet dat u een spiraal in uw tuin wilt, maar nooit gedurfd hebt om er zelf aan te beginnen! Kom kijken en meewerken, doe praktische ervaring op zodat u thuis de perfecte spiraal kan aanleggen.

Waarom?

We krijgen regelmatig de vraag van mensen of we in de toekomst nog een workshop ivm een kruidenspiraal geven. Het is een groot plezier indien u er zelf een heeft staan in de tuin, op voorwaarde dat hij juist is aangelegd en niet in elkaar zakt na enkele jaren!

Het is op zich heel eenvoudig om te maken, maar je moet dan wel juist weten welke materialen waar horen ;-). Om iedereen de kans te geven zelf ook het plezier van kruidenspiraal te ervaren, richten we nogmaals een workshop in.

Inschrijving?

Inschrijven is verplicht, de workshop komt op 50 euro.

Drank is voorzien, breng wel zelf een picknick mee.

Inschrijven kan door hieronder uw gegevens in te vullen of na telefonisch contact met Yggdrasil. Na inschrijving ontvangt u een mail met de betalingsgegevens.

Let op! Uw betaling is pas definitief na betaling.